Szakszerű fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében

Nemrég újranyitott a kedvenc, ’70-es évek hangulatát idéző éttermünk. Az újranyitás örömére el is mentünk oda párommal. Jól esett már egy görbe este az elmúlt hónapok rengeteg munkája után. Nagyon jó volt végre valahová nem online menni, hanem úgy igazából, ahogy régen.

Az étel pont olyan remek volt, mint amilyenre emlékeztünk. Kedvenc pincérünk is a helyén maradt. (Hála az égnek, nagyon sokat gondoltam rá a járvány kirobbanása óta!) És a szokásos asztalunk is pont ott várt minket, ahol egy éve hagytuk.

Az este tehát nagyon jól sikerült. Fázós típus vagyok. Borzasztóan elegem van az elmúlt egy hét szürke, esős és hideg időjárásából. Tisztán emlékszem, hogy felhúztam a fűtést amikor indultunk, hogy mire hazaérünk, kellemes meleg legyen.

De amikor hazaértünk… A lakás JÉG HIDEG volt.

Fűtésszerelő kellett, méghozzá amilyen gyorsan csak lehet

Azonnal nekiálltunk fűtésszerelőt keresni, de nem reménykedtünk abban, hogy hamar megoldást találunk. Azonban a párom ráakadt a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles weboldalra, aminek hála másnapra már rendben volt minden.

Az oldal egyébként víz-, gáz- és fűtésszerelést, illetve duguláselhárítást vállaló, képzett szakemberekkel dolgozik Budapest és egész Pest megye területén. Sürgős esetben akár 1 óra alatt kiszállnak, vállalnak garanciát, és majdnem biztos, hogy meg tudják oldani a problémád!

Mivel nekünk épp fűtésszerelő kellett, így az erre vonatkozó oldalt ismertük meg a legjobban (https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles). Az oldal segítségével nem csak szerelőt tudsz hívni a problémádhoz, hanem számos egyéb információt találsz, ami esetleg segít abban, hogy megtudd, mi lehet a baj (de ennek eldöntésében természetesen ők is segítenek, ha telefonálsz vagy emailt írsz).

Én például megtudtam, hogy nem is biztos, hogy kazánszerelőre van szükségem, mint ahogy gondoltam, ugyanis a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalon leírják, hogy ha a kazánod működik, és a radiátorok mégsem melegek (nálunk pont ez volt a baj), akkor valahol a fűtéshálózatban lehet a hiba, ezért nem gázszerelőt kell hívni, hanem fűtésszerelőt.

Az információk mellett olvashatunk felsorolást arról, hogy milyen problémákat tudnak megoldani, és legtöbbször miért hívják őket. Tájékoztatnak arról, hogy melyek azok a márkák, amikkel a legtöbbször akad dolguk. A javítás mellett pedig karbantartást és esetleges készülékcserét is tudnak vállalni.

Ha a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles weboldal az oldal aljáig téged is tökéletesen meggyőzött arról, hogy itt aztán valóban szakértő kezekben vagy, egy egyszerű netes felület kitöltésével ingyenes visszahívást kérhetsz tőlük, de ha inkább ímélben vennéd fel velük a kapcsolatot, ezt is kérheted. Illetve lehetőséged van arra, hogy pár szóban, röviden leírd, mivel kapcsolatban szeretnél visszahívást kérni.

De ha tényleg nagyon sürgős segítségre van szükséged, természetesen te is hívhatod őket. SOS hívásodat 24 órás telefonos ügyfélszolgálatuk pedig biztosan fogadni fogja!

A telefonos tanácsadásuk egyébként abszolút ingyenes, sőt kiszálláskor is csak akkor számolnak fel díjat, ha tényleg történt valamilyen munka nálatok.

Hála a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles képzett szakembereinek, talán nem fog lefagyni a lábam addig, amíg végre megérkezik a nyár!