Legyen éttermünk és otthonunk is jól befűtve

Az éttermek világa sokféleképpen érintkezett már az életemmel. Alapból gyerekként mindig a családi ünneplések színhelyei voltak ezek. Szülinap, ballagás és ilyen események mellett látogattunk csak el ilyen helyekre. Hiszen alapból édesanyám és apám mindig főzött ránk, úgyhogy felesleges lett volna csak több pénzt kidobni olyan ételekre, amik lehet, hogy nem is lesznek olyan finomak, mint az otthon készültek.

Mikor azonban kikerültem a családi fészekből, rájöttem, hogy mennyire nem egy egyszerű dolog a főzés. Iskola mellett pedig alig volt időm ilyen képességek elsajátítására, úgyhogy a barátommal rendszeresen elkezdtünk járni a közeli étkezdékbe. Mindig tudtuk, hogy hol lehet kapni a legolcsóbb, de még mindig finom fogásokat, menüket. Szerintem így telt el a három év és csak akkor kezdtünk el magunkra főzni, mikor kikerültünk az egyetemről. Ma persze ez az életmód már hihetetlennek tűnik.

Ahogy az is, hogy régen képes voltam gázkonvektorral fűteni a lakásomat. Hosszú éveken keresztül tartott ez a szenvedés és sosem éreztem azt, hogy a belső terek rendesen felmelegedtek volna. Az egyik barátom azonban azt ajánlotta nekem, hogy mindenképpen menjek fel a futesrendszerek.hu nevű oldalra. Azt ígérte, hogy itt nemcsak nagyszerű lehetőségeket fogok találni, hanem még az árak miatt sem kell majd aggódnom. Ezen a két indokon pedig nagyon felbuzdultam és meg is néztem tehát a futesrendszerek.hu oldalát.

Már a kezdőlap nagyon meggyőző, mivel rögtön a lényegre térnek. Tehát, nem kell majd almenükön átvergődnünk ahhoz, hogy megtudjuk, mit is ajánlanak számunkra. Egyszerűen csak lefelé kell tekernünk és áttekinthetjük a jobbnál-jobb fűtésrendszereket. Mindegyik nagyon szimpatikusnak tűnt, végül azonban az elektromos radiátorokra esett a választásom. Rákattintottam a hozzá tartozó feliratra és elkezdtem olvasni a tájékoztatót.

Ez volt az újabb kellemes csalódásom. A tájékoztatók úgy voltak megírva, hogy bárki könnyedén megértse őket. A kérdések, amiket feltettek és megválaszoltak, mintha az én gondolataim közül kerültek volna ki. A legnagyobb döbbenet azonban akkor ért, mikor kitértek a hátrányokra is. Ezt egy cég ritkán szokta megmutatni nekünk, ezzel a húzásukkal azonban képesek voltak még jobban elnyerni a bizalmamat.

Az érv, amivel azonban meggyőztek, nem más volt, mint az, hogy az elektromos fűtés sokkal környezetbarátabb, mint a gázfűtés. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még jóval hatékonyabb is. Tehát, a hónap végén ugyanazért az összegért, amit egy konvektoros fűtésért kifizetnénk, egész végig kellemes melegben lehetünk. Nincsen kattogás, vagy hangzavar, ami annyi éjszakámat megkeserítette már idáig.

Összességében tehát nagyon pozitív benyomásokat kaptam a futesrendszerek.hu oldaláról. Úgy éreztem, hogy eljött az ideje megtenni a következő lépést és felkeresni őket! Ez sem volt egy túl bonyolult feladat, mivel az oldal minden részén fel van tüntetve az elérhetőségük. A hagyományos e-mail vagy telefonhívás mellett még előre meg is adhatjuk pár adatunkat, ezzel is rövidítve a megbeszélés időtartamát.

Végül felhívtam őket telefonon és nagyszerű volt az, amit tapasztaltam. Az ügyintéző segítőkész volt és nem számított, hogy milyen buta kérdéseket tettem fel, ugyanolyan türelemmel válaszolt rájuk. Nemsokára kiküldtek pár szakembert, akik telepítették az új fűtésrendszert és már kész is voltunk. Ehhez pedig nem kellett végtelen mennyiségű pénzt kifizetnem, vagy hónapokig várnom. Ha ti is váltani szeretnétek, akkor nézzetek fel a futesrendszerek.hu oldalára. Biztos vagyok benne, hogy lesz valami rajta, ami elnyeri a tetszéseteket.