Kedvezőbb áru toner, közel azonos minőség

Az idei koronavírus válsága a gazdaság több területén is érezteti már kedvezőtlen hatását, sajnos a mi éttermünket sem kímélte. A vendégek egyik fele nem szívesen költ el egy vacsorát végig maszkban. Érthető, hiszen roppant kényelmetlen viselet egy-két órán át. A vendégek másik fele viszont nem ül le olyan közelében, aki nem visel maszkot. Nyáron még csak-csak meg tudtuk oldani az ebből adódó konfliktusokat a kerthelyiség bevetésével és kibővítésével, de ahogy jön a hidegebb idő, egyre kevesebb a foglalásunk és ezzel párhuzamosan nyilván a bevételünk is.

A főnökség már meg is tette az első megszorító intézkedéseket, szerencsére még nem az elbocsájtásokról vagy az étel minőségének lerontásáról van szó, egyelőre azon igyekeznek spórolni, ami nagyjából fájdalommentes, viszont gyors eredményt hoz. Nagyon jó tippet kaptunk például az egyik IT-s törzsvendégtől, amikor az utángyártott toner vásárlásának kérdése merült fel. Ő azt ajánlotta, hogy a nyomtatoalkatresz.hu-ról szerezzük be az utángyártott tonereket kedvező áron. Ő ugyanis már régóta rendel tőlük és eddig nagyon pozitív a véleménye. A nyomtatoalkatresz.hu ráadásul az oldalon részletezett feltételek teljesülése mellett az utángyártott tonerekre is korrekt garanciát vállal. Így a megrendelő számára alig van benne kockázat.

Érdemes megnézni a nyomtatoalkatresz.hu webshop-ját. Fantasztikus, hogy mennyi márka és típus létezik a kínálatukban, kicsik és nagyok egyaránt. Csaknem minden termékhez kínálnak eredeti és utángyártott patronokat, tonereket.A részletes technikai leírást tartalmazó adatlapok alapján könnyedén megbizonyosodhatunk róla, hogy a nyomtatónk típusának megfelelő terméket vesszük meg éppen.

utángyártott toner

Nagyon vonzó ajánlatuk az is, hogy a nyomtatoalkatresz.hu webshopja kedvezményes ársávokat kínál. Már akkor is jobb áron kapjuk az adott terméket, ha kettőt veszünk belőle, háromnál pedig még jelentősen olcsóbb az ár. Meglepő lehet, de ezt nem csak több azonos termék vásárlása esetén érvényesíti a rendszer, hanem különböző típusú termékeket összevonva is. Tehát, ha három terméket veszünk, például két színes és egy fekete-fehér patront, akkor is kettő árát fizetjük csak. Nagyon életszerű ajánlat, hiszen a magánember és a kisvállalkozó általában egy garnitúrát vesz egyszerre egy darab nyomtatóhoz, nem pedig azonos színű tonerből többet. Plusz még a kiszállítás is ingyenes a rendelés végösszegétől függetlenül. Ezek a kedvezmények összességében már igazán komoly megtakarítást jelentenek.

Ha már rendeltünk, vettünk néhány csomag fotópapírt is. A nyomtatoalkatresz.hu kínál ugyanis rengeteg kiegészítőt. Gyakorlatilag mindent, ami csak felmerülhet a nyomtató körül igényként. Dob, fixáló, transzfer, festékszalag, film és papír több márkához és típushoz kapcsolódóan. A nyomtatónk márkájának ismeretében nem telt sok időbe megtalálni a megfelelő fotópapírt az oldalon. Ez is egy kedvező áru megoldás lehet a reklámra, jó minőségű szórólapokat gyártunk belőle a környékbelieknek. Hátha sikerül néhány vendéget becsalogatni.

Most előreutalással rendeztük is a végösszeget, de később van lehetőség a nyomtatoalkatresz.hu munkatársával történt egyeztetés után arra is, hogy számlára fizessünk. A GLS fogja házhoz szállítani a csomagot, ez mindig a legkényelmesebb megoldás. Szerencsére minden termék mellett zöld pipa volt a státusz, így a kiszállítás várhatóan egy-két munkanapon belül meg is fog történni. Nagyon kíváncsi leszek az utángyártott tonerekre, amikor megérkeznek. Az IT-s törzsvendég szerint alig érzékelhető a különbség az eredeti és az utángyártott toner minősége között. Ha mi is ezt tapasztaljuk (és miért ne tennénk?), akkor máris sikerült egy jelentős megtakarítást eszközölni. Ráadásul igazán könnyedén.