Ha ajándékról van szó, akkor abban partner: a CipőMarket

Anyukámnak nemsokára születésnapja lesz, szóval már javában tervezgetem, hogy mivel lepem meg. Az egyik mindenképpen egy közös anya-lánya vacsora lesz egy kicsit kifinomultabb étteremben. Szereti a különlegesebb dolgokat, szóval próbálok valamilyen olyan éttermet találni, ami ezeknek megfelel, amellett, hogy nem túl drága. Tudom, hogy azért nagyon haragudna, ha valami nagyon drága helyre vinném, és erre költeném a pénzemet, úgyhogy ennek próbálok megfelelni. Persze mással is szeretnék neki készülni. Valami olyan ajándékkal, aminek igazán hasznát veszi, és azt úgy gondoltam, hogy az étteremben fogom neki átadni. Ez az ajándékötlet: egy táska volt. Anyukám régóta mondogatta már, hogy szeretne venni magának egy új táskát. Így, úgy döntöttem, hogy majd én megveszem neki ajándékba, hiszen a hasznos ajándékokat nagyon szereti. Azt is tudtam, hogy melyik lesz a megfelelő weboldal erre a célra. Ennek fényében felkerestem a CipőMarket webáruházát.

CipőMarket
Divatos cipők, divatos táskák is kaphatók a CipőMarketnél

Cipőt rendeltem már innen korábban, viszont ez lesz az első alkalom, hogy táskát veszek. A keresés során néhány szűrőt beállítottam. A méret és a szín volt fontos, ugyanis anyukám erre a kettőre nagyon kényes. Nem szereti a rikító színeket és a nagyon nagy méretű táskákat. Szerencsére a webáruházban elég sokféle színű és méretű táska van. Végül a választásom egy fekete, Tamaris női táskára esett, amely M-es méretű. Szóval nem is olyan kicsi, és nem is olyan nagy. Pont az a méret, amit anyukám nagyon szeret. Elég jól is jártam vele, mert 21% kedvezménnyel árulták. Ráadásul, ennél a rendelésnél még a szállítási költséget is elengedték, mert 10000 Ft feletti volt a rendelésem értéke. Mondjuk, alap esetben sem olyan drága a szállítás. Egységesen 1000 Ft szokott lenni. 60000 Ft feletti vásárlás esetén szokott ingyenes lenni a szállítás.

Miért érdemes beregisztrálni a CipőMarket oldalára?

Az adatokat nekem nem kellett megadnom, mert az első vásárlásom során beregisztráltam, így azokat a rendszer eltárolta, úgyhogy csak be kellett jelentkeznem a vásárlói fiókomba. Egyedül a fizetési és kiszállítási módot Egyrészt ez is az oka volt annak, hogy beregisztráltam, illetve az is, hogy szerettem volna végig nyomon követni a csomagomat. Így, már addig is láthattam, hogy hol jár a csomag, mielőtt az a futárhoz került volna. Később pedig a csomagszámon keresztül a kiszállító cégnél is láthattam, hogy kb. mikor érkezik a csomag. Általában a rendeléstől számítva 1-2 munkanap szokott lenni mire megérkezik. Ez az idő akkor szokott hosszabb lenni, amikor több terméket rendelek, olyankor 1-4 munkanapot is igénybe vehet a szállítás. Most viszont, tényleg hamar megjött a csomag. Minden rendben is volt vele. A képeknek és a leírtaknak megfelelően nézett ki a táska. Nekem nagyon tetszett, és remélem anyukámnak is tetszeni fog. Már csak be kell csomagolnom, és át is adhatom neki. Az ajándék elintézve, az éttermi asztal lefoglalva. Remélhetőleg minden jól fog sikerülni, és anyukám elégedett lesz mindennel.

Hálás vagyok a https://cipomarket.hu/ weboldalnak, hogy megint megtaláltam a megfelelő terméket, ajándékot. Igazán nagy örömet okoz, hogy nemcsak magamnak, hanem másnak is nyugodt szívvel vásárolhatok innen. Ha ti is meglepnétek magatokat, vagy valamelyik családtagotokat, barátotokat, akkor vessetek egy pillantást az oldalukra, és nézzétek meg, hogy mivel várják a vásárlókat.