Egy idegen ajánlott nekem lakásbiztosítást

Azok közé az emberek közé tartozom, akik szeretnek étterembe járni. Szerintem van egy nagyon sajátos hangulata, ami számomra teljesen független attól, hogy milyen étteremről van szó. Havonta igyekszem eljutni étterembe, de sosem ugyanoda. Igazi gasztronómiai turistának tartom magam. Egy ilyen vacsora alkalmával kaptam egy üzenetet, ami ennyiből állt: pannonsafe.hu/termekek/lakasbiztositas. Kicsit meglepődtem, mert nem ismerem azt a személyt, akitől kaptam, szerintem véletlenül küldte nekem, de nagyon jól tette, mert épp lakásbiztosítást szerettem volna váltani.

Hazaérve meg is néztem egyből a linket, és egy nagyon informatív oldallal találtam szembe magam. Igazából minden olyan információt megtaláltam, amire ilyenkor az ember választ szeretne kapni.

A Pannonsafe lakásbiztosítása mellé kiegészítésként köthető gépjármű assistance biztosítás, ami a korábbi biztosításomnál nem volt lehetséges. Ez volt nálam a döntő. Ugyanis a munkám miatt gyakran kell utaznom, amit saját autóval teszek meg, és azért valljuk be, az ember külföldön jobban félti az értékeit. De ezzel a kiegészítéssel nem kell majd aggódnom, mert ha ne adja az ég, de ellopnák az autómat külföldön, vagy baleset érné, akkor nem maradok a kárommal. Ráadásul arra is kiterjed a lakásbiztosítás eme kiegészítője, ha teljesen leállna az autó. Ilyen esetekben a biztosítás a hazaszállítás költségeit is tartalmazza, ami nem kis összeg, különösen külföldről. Bevallom, hogy a lopás elleni védelem volt az, ami meggyőzött arról, hogy nekem márpedig kell egy ilyen a lakásbiztosításom mellé, plusz az sem volt elhanyagolható szempont, hogy nem kell ezért egy különálló biztosítást kötni. Egyébként ez nem csak külföldi utazások során érvényes. A biztosított lakás meghatározott körzetében szintén él a dolog.