Az étterembe már az új táskámmal mentem

Nagyon szeretjük a családdal az olyan éttermeket, ami a finom falatok mellett egyfajta élményt is kínál. Ezért is járunk tematikus étterembe, hagyományos csárdákba és sok újhullámos helyre is, mert mindegyiknek megvan a maga atmoszférája, amitől szerethető és különleges. Emellett természetesen a jó ízek azok, amik miatt egy étterem mellett elköteleződsz és visszajáró vendég leszel. Ha rendelni nem is mindig szeretünk – mert azt tapasztaljuk, nem ugyanolyan minőségű sok helyen az étel, mint helyben fogyasztásnál -, azért a közös ünnepek egy nagy részét mindig valamilyen étteremben töltjük, hogy ne kelljen senkinek se fáradnia a készüléssel, sütéssel, főzéssel. Másrészt a család eléggé szétszóródva él Magyarország különböző pontjain, így általában a legjobb apropó a találkozóra valamelyik térség legendásnak számító vendéglátóhelye.

Sőt, nálam mondhatni, hogy két végletet tartok fent, ha valamilyen “ünnepem” van – vagy otthon és nyugi, chill, pihenés (ez főleg hajtósabb időszakban, ha már imádkozok minden perc pihenésért) a köszöntés, ünneplés elhalasztva, ez azért nagyon ritka esetben van így, de előfordul, hogy egyszerűen csak magányra vágyom. Vagy menjünk valahová, de akkor az étel legyen a fókuszban és a társaság, nem az ital, a társasjáték vagy valami hasonló program. Társasozni egyébként szinte bármikor szívesen beülök az ilyen jellegű helyekre, de nem a névnapomon vagy születésnapomon. Akkor már ha nem étterem vagy pihenés, még egy jó grillparty is szóba jöhet tóparton vagy folyóparton… Tudom-tudom, eléggé kaja-orientált a gondolkodásom, de ez van, ez nálunk a családi hagyomány ünnepekkor!

A legutóbbi szülinapomon a tesóim azzal a táskával leptek meg az Anna Táska webshopból, amire más nagyon régóta vágytam. A “Hátitáskák – Anna táska webáruház” számos márka kínálatát rejti, a feltűnőbb darabok és a klasszikusan visszafogott, elegánsabb táskák is helyet kaptak a felhozatalban. Ha szeretnél strapabíró és minőségi darabot (döntő többségében) jó kis akciós áron kifogni, akkor mindenképpen ajánlom neked, hogy látogass el az Anna táska weboldalára, amit a https://www.annataska.hu/ linken fogsz megtalálni. Bármennyire is jól tudnak nézni az árukkal teli kirakatok, én már abszolút az online vásárlás mellett tettem le a voksom. Szerintem sokkal jobb ár-érték arányú döntést tudunk hozni, mert nincs ott a kényszer, hogy minél gyorsabban vásároljunk, hogy ne töltsük az egész napot a butikban vagy a plázában. Online, az Anna táska webáruházában kényelmesen elnézelődöm, általában külön a márkák szerint a “Hátitáskák – Anna táska webáruház” menüpontban és a többi típusú táskánál is. Pénztárcákat is árul egyébként az Anna táska, mégpedig nem csak női, hanem férfi változatot is. Emellett a női övek is a kínálat elmaradhatatlan részei.

Az Anna táska márkái között olyan márkák találhatók meg, mint például az Anekke, a Tamaris, a Marco Tozzi vagy a Bugatti. Ha a sportosabb vonal felé megyünk el, akkor pedig az egyik legnépszerűbb márka rengeteg uniszex darabbal a Heavy Tools. A Heavy Tools-t azért szeretem, mert nem csak kiránduláshoz, túrázáshoz, edzéshez vagy különböző sporttevékenységekhez megfelelő darabokat gyártanak, hanem a mindennapokban is kiváló társunk lehet egy egy Heavy Tools testtáska, hátizsák vagy “hasitasi”. Letisztult design, egyszerű színek – főként szürke, sötétkék, fekete és fehér – jellemzi a márka kínálatát. A Hátitáskák – Anna táska webáruház számos uniszex hátitáskát is kínál, valamint olyan olasz női hátitáskákat, amik abszolút az elegáns stílust képviselik, bármilyen csinos ruha mellett megállják a helyüket. Ugyanis a részletes díszítésüknek, a csatok vagy a cipzár kialakításának köszönhetően nem a klasszikus értelemben vett hátitáskák jutnak eszünkbe róluk, hanem olyan összképet sugallnak, ami bármelyik városi sétára vagy alkalomra bevethető táska benyomását kelti.

A pénztárcákra is érdemes azért néhány pillantást vetni. Ugyan az a tapasztalatom, hogy új pénztárca vásárlására leginkább már csak akkor gondolunk, amikor a régi elhasználódott, elrongyolódott, ám biztos vagyok benne, hogy az Anna táska webáruház pénztárca kínálatától bárki elcsábul, ha meglátja, legyen az férfi vagy női látogató. Ha lenyitom az összes kínálatot, nekem a listára legelőször az Anekke színpompás darabjait sorolja be. Két piros darab van a sorban, az egyik különlegesebb, mint a másik, ugyanis első és második pillantásra is dupla pénztárcának tűnik. A másik két pénztárca, ami nagyon megragadta a figyelmemet a két nagyon tavaszias és nyárias hangulatú kis kiegészítő, amiket a tarka alapon színesebbnél színesebb gyümölcsök díszítenek. Azon meglepődtem, mennyi cicás női pénztárca van. Aki nagy macskás, az biztos nagyon örülni fog egy ilyen kiegészítőnek. Aki pedig a klasszikusabb, letisztultabb vonal híve, az is bőven találhat a szortimentben neki tetsző tárcát – sok az egyszerű, bőr- vagy bőrhatású fekete, sötétkék, bordó és barna tárca. A férfiaknak készült darabok sem hivalkodóak egyáltalán, ellenben rengeteg köztük az akciós ajánlat, sőt – így belegondolva nem is láttam olyan férfi pénztárcát, amire ne lenne legalább 10 %-nyi árleszállítás, de a legtöbbet utolsó látogatásomkor az oldalon 30 %-os kedvezménnyel hirdették. Itt főként a sötétbarna és a világosabb barna darabok dominálnak.

Én nagyon örülök a legújabb táskámnak, hiszen egyrészt nagyon jó ajándék volt, másrészt szuper, hogy a szeretteim is tudják, hogy számomra az Anna táska webáruházból érdemes vásárolni. Még sosem csalódtam az ígért minőségben, minden ugyanúgy néz ki, mint a fotókon és a szállítás is gyors és problémamentes, csak pozitív dolgokról tudok tehát beszámolni.