Az első utam az új abroncsokkal a kedvenc éttermembe vezetett

Előző héten rendeltem meg az új téli abroncsokat az autómra. A szokásos weboldalon keresztül rendeltem meg őket, ami nem más, mint a gumidiszkont.hu. Ez a cég már vagy 20 éve foglalkozik autógumik értékesítésével és szerelésével, ráadásul 100%-ban magyar cégről beszélünk. Azért is szeretem a gumidiszkont.hu oldalt, mert több mint 30 000 féle abroncs közül lehet választani, így biztosan megtalálom, amit keresek.

Rengeteg különféle márkájú abroncsuk van, szinte minden gyártó termékei megtalálhatóak itt. A megrendelt abroncsokat, ha az ember minimum 4 db-ot rendel, akkor már másnap házhoz is tudják szállítani, amennyiben nincsen főszezon. Főszezonban rengeteg rendelés érkezik be a céhez nap, mint nap. De van lehetőség személyes átvételre is, méghozzá Miskolcon. A cég továbbá vállal pénzvisszafizetési garanciát is, ha a vevő nem lenne elégedett a megvásárolt termékekkel. Egyébként azt is szeretem ebben a cégben, hogy csak és kizárólag új abroncsokat forgalmaznak, nem foglalkoznak használt darabokkal.

Szeretem még magát a honlapot is, mert sokat tanultam innen, az itt található cikkek segítségével. Például így tanultam meg, hogy mit jelent az abroncsok szemrevételezése, hogyan kell kiegyensúlyozni a kerekeket, mit kell tudni a gumiabroncsok javításáról és a gumiabroncsok le és felszerelése hogyan is működik pontosan. A gumidiszkont.hu oldalon olvastam továbbá, hogy miként kell ellenőrizni a levegőnyomást, hogyan kell meghúzni a kerékcsavarokat és hogyan kell szakszerűen tárolni a leszerelt abroncsokat otthon. Itt biztos lehetek abban, hogy hiteles és pontos információhoz jutok, és ebben az oldalban sokkal inkább megbízom, mint egy sima internetes cikkben.

Most, hogy beköszöntött a tél, én magam is megrendeltem a téli abroncsokat, amit hamar meg is kaptam. A honlapon a szűrőrendszer segítségével könnyedén meg tudtam találni azt a darabot, ami az én autómhoz való. Mivel volt készleten, simán meg is tudtam rendelni.

Amint megérkeztek és fel lettek szerelve, már el is indultam a kedvenc éttermembe, ami nagyjából egy órányira van tőlem. Nagyon élveztem az utat, mintha az egész autóm ki lett volna cserélve. Majd egy nagyon jót ettem, ami után alig vártam, hogy újra autóba üljek.